Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ! ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!

ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.


  • ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΟΥΡΤΗ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ.
ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΜΠΑΡΜΠΗΣ    ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ MANAGMENT ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΕΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 300 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
  ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.


  • Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΡΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ   ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.  • ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΠΗΓΗ: FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR