Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟVASPORT FM ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ KAI TA ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE EΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η χρηματοδότηση που ζητούν οι ομάδες της Football League από τονΟΠΑΠ δεν είναι απαίτηση αλλά δικαίωμα τους όπως υποστήριξε ο Στέλιος Σφακιανάκης ο οποίος προανήγγειλε συνάντηση με τον Οργανισμό μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο αντιπρόεδρος τηςFootball League,

-για τις διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ: «Δεν είναι απαίτηση αλλάδικαίωμα των ομάδων. Άλλωστε ο ΟΠΑΠ έχει συγκροτηθεί και έχει εξελιχθεί βασιζόμενος στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει ανταποδοτικότητα η οποία θα ενισχύσει το ποδόσφαιρο. Έχουμε ζητήσει ραντεβού με τον ΟΠΑΠ από τον οποίο μας έχουν πει ότι θα μας συναντήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Φαντάζομαι ότι θα θέλει πρώτα να δει τη Σούπερ Λίγκα και μετά εμάς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ δεν ήταν αδιάφορος στα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο πολιτικό χώρο. Νομίζω ότι θα υπάρξει διαπραγμάτευση...
-για το ενδεχόμενο εισόδου των ομάδων της Football League στο κουπόνι του στοιχήματος: «Μετά από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με ενδιαφέρον μέχρι το τελευταία αγωνιστική θα πρέπει η Β' Εθνική να μπει και πάλι στο κουπόνι. Πιστεύω ότι θα υπάρξει η επιβράβευση αυτή στην προσπάθεια που έγινε.
-τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στη Football League: «Πολλές ομάδες δεν

μπορούν να αδειοδοτηθούν. Μην κοροϊδευόμαστε. Έχουν πολλά προβλήματα. Δεν μπορούν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς τους. Ιδιαίτερα οι νέες ομάδες της κατηγορίας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να καταβάλουν μετοχικό κεφάλαιο 500.000 για να μετατραπούν σε ΠΑΕ.
-το ενδεχόμενο οι ομάδες της κατηγορίας να συμπληρωθούν από τις ομάδες από την χαμηλότερη κατηγορία: «Αν συμπληρωθούν από κάτω ομάδες από τη χαμηλότερη κατηγορία θα το λάβουμε απόφαση στην επόμενη εβδομάδα».
-για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει περίπτωση πριν το τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν έχουμε ακόμη τις ομάδες για να διαπραγματευτούμε τα τηλεοπτικά. Μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα σε σχέση με το περασμένο»


ΠΗΓΗ:INEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ