Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΜΙΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ!


ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ ΣΕ SITE, ΜΕΓΑΛΑ, ΜΙΚΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΜΙΟΥ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΜΙΟΥ
ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ.

ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΙΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ  SITE ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ! ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΠΕ:


H ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ.

http://fostiranews.blogspot.gr/