Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

ΦΟΒΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ 2 ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ BADGET ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. (ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η FOOTBALL LEAGUE ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ)

ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΘΈΤΕΤΕ Η ΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ) ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (ΧΟΡΗΓΟΥΣ). TO ΘΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΑΙΡΝΕΙ!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΟΙΠΩΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM