Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΓΕΓΟΝΟΣ! Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Ο ΦΟΝΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
ΕΠΟΧΗΣ!


Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! 

ΣΤΙΣ 21.00 Ο ΒΕΛΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ BADGET ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ BADGET ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (500.000) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΎΜΦΩΝΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡIEΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ 25 ΜΕ 28 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 21.00 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!

Ο ΦΟΝΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΗ.ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!

ΠΗΓΗ:FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM