Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ - ΓΚΡΙΝΙΑ - ΕΜΠΟΔΙΑ - ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΡΘΕ 1-1 ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 200 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΕΤΟΣ.

ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100% ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΆΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ.
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ.
 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΒΊΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΕΛΓΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΌ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ.

ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ!

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΟΜΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ - ΓΗΠΕΔΟ - ΧΡΗΜΑΤΑ


ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ CHAT ΤΟΥ BLOG AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡH ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.