Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ BLOG


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑΠ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ).

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΝΕΚΕΡΚΟΡΦ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΗΞΗΣ.

ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΛΠ).
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ. ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ .
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.
ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΧΤΥΣΙΜΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 22 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟΝ
ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΕΚΡΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR