Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ!

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
ΑΓΩΝΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ 1-0 ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΥΡΩΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.





ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ  (ΑΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ