Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ <ΤΡΩΜΕ> ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ !

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ.

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΝΚΕΚΕΡΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ. ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ  ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ.

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM