Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ( ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ ΠΑΝHΓYΡΙΖΕΙ ΕΙΔΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)!

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ


Απορημένος ο Τζάκι Ματάισεν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του Φωστήρα δεν μπορούσε να αντιληφθεί γιατί οι δηλώσεις του δεν έγιναν παρουσία του Γιώργου Παράσχου. Του εξήγησαν ότι έτσι γίνεται στη Σούπερ Λίγκα και ο Βέλγος υποστήριξε: «Δεν καταλαβαίνω. Δεν έχω τίποτα με τον αντίπαλο προπονητή». Αλλιώς λειτουργούν στο Βέλγιο...
Από εκεί και πέρα ο Ματάισεν είπε: «Όταν έβαλε γκολ ο Ατρόμητος είδα τους παίκτες του να χαίρονται πολύ και να πανηγυρίζουν. Αυτό σημαίνει ότι είδαν στα σοβαρά το μεταξύ μας παιχνίδι. Ότι ήταν σημαντικό για αυτούς. Αυτό δείχνει ότι τους δυσκολέψαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και για το πάθος που έβγαλαν. Σίγουρα περιμένω ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις».
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, έπλεξε το εγκώμιο του Φωστήρα, λέγοντας ότι: «Ήταν μαχητικός και έπαιξε με ενθουσιασμό».


FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ