Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ...ΜΕΤΡΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 1-1 ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΚΑΚΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ  ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΦ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 0-1 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Ο-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ:

XΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΙ

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑΝΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΓΟΥΣΗ. 
ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ 50 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΣΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. 
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΞΑΝΑ ΕΠΕΣΕ, Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΗΞΕ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΦΑΙΡΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ  (Χ )ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.


FOSTIRANEWS

MATAΙΣΕΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ.
 ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.