Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΥΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-3 ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ 1-3 ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 150 ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΠΟΠΤΗ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΩΣΠΟΥ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-2.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Ο ΒΥΖΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΙΣΌΡΡΟΠΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 90 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-3 ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β' ΜΕΡΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM