Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την προσεχή Πέμπτη (24/10) επιστρέφει στην Ελλάδα ο Θωμάς Σβαρνόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Ταύρου τσέκαρε από κοντά νεαρούς Βέλγους και Γερμανούς ποδοσφαιριστές από τις πρώτες κατηγορίες των πρωταθλημάτων των δύο χωρών, οι οποίοι θα έρθουν το επόμενο διάστημα στη χώρα μας για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Τζάκι Ματάισεν.
Είναι βέβαιο ότι ο «φονέας» θα ενισχυθεί, αλλά η διοίκηση δεν αλλάζει την πεπατημένη με την απόκτηση νεαρών και εξελίξιμων παικτών. Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (21/10) ο Φωστήρας έδωσε φιλικό με την ΑΕΚ και ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λάμπρου Θαναηλάκη. Μάλιστα η ομάδα του Ταύρου είχε χαμένο πέναλτι με τον Αχείμαστο, ενώ αξιοσημείωτο ότι ο Γιόνδης αγωνίστηκε και να δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.
ΠΗΓΗ: FLNEWS

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ