Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

O Carlo Vandekerkhof ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ MAZI TOY ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

O Carlo Vandekerkhof ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ADD KAΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΠΙΘΥΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ.



ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ FOSTIRAS FC ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ.

ΤΟ FACEBOOK TOY CARLO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
ΕΝΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ. FOSTIRAS FC

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ