Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

TO ΣΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 1-1 ΣΤΟ 87' ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ  ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ

 

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 700-800 ΑΤΟΜΑ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΙ Η ΜΕΡΑ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΟΤΕ ΤV EKANE TO ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ.

ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ 73 ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 1-1 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ TA MEΓΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝΕΙ !

FOSTIRANEWS

ΜΑΤΑΙΣΕΝ:

«Υπήρξαν δυσκολίες στο παιχνίδι, παίξαμε πολλά ματς με απόσταση τέσσερις, πέντε μέρες. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδοσφαιρο, μερικές φορές η ομάδα παίζει καλά και ευελπιστώ να πάει καλύτερα. Είχαμε καλά διαστήματα, όμως, αυτό δεν φτάνει. Θέλουμε δουλειά στην ικανότητα να δημιουργούμε κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή.
Ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο σημείο, αλλά δυσκολευόμαστε να κάνουμε φάσεις. Αν συγκρίνουμε το σημερινό ματς με αυτό απέναντι στην Επισκοπή, σίγουρα δείξαμε μεγαλύτερη μαχητικότητα».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ