Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΎΓΧΥΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΉ ΗΤΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙ.
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΊ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΑ 87 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ <ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ> ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΗTΤΑ ΑΠΟΔΙΩΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΝ  ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM