Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ

Ο Τρύφωνας Τσώνης με δήλωσή του στο flnews.gr τοποθετήθηκε στα όσα υποστηρίζει η διοίκηση.
Ο αμυντικός του Φωστήρα, Τρύφωνας Τσώνης, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να διεκδικήσει τα χρήματα του συμβολαίου του απάντησε στα όσα ισχυρίζεται η διοίκηση με δήλωσή του στο flnews.gr. Αναλυτικά ανέφερε:
«Νιώθω την υποχρέωση να τοποθετηθώ σχετικά με την φυγή μου από την ομάδα του Φωστήρα με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης η οποία διαστρεβλώνει λίγο τα πράγματα.
Μετά από σχεδόν δυο χρόνια στην ομάδα, έχοντας ζήσει στιγμές αξέχαστες με επιτυχίες όπως τα δυο πρωταθλήματα, την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑ και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, έφτασα στο σημείο να θεωρούμαι ξένο σώμα στην ομάδα που πήρα πολλά και έδωσα όσα περισσότερα μπορούσα.
Τον περασμένο Φεβρουάριο κλήθηκα από την διοίκηση του κ. Καζαντζή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο κάτι το οποίο και έκανα στις 16 Απριλίου 2013 με τους όρους που μου προσέφερε, αφού θεώρησα πως οι δικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς του Φωστήρα.
Το καλοκαίρι έχοντας μείνει ο μοναδικός παίκτης δεσμευμένος με την ομάδα, δέχτηκα πιέσεις από τη νέα διοίκηση να υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο, το οποίο και αρνήθηκα να υπογράψω διότι δεν αναγνώριζε η καινούργια διοίκηση τις προηγούμενες οφειλές.
Έπρεπε να περιμένω έως τα μέσα Οκτώβρη για να μου ανακοινώσει ο προπονητής πως «Δεν βρίσκεσαι στα πλάνα μου. Αν θες όμως μπορείς να συνεχίσεις να προπονείσαι μαζί μας», κάτι που έπρεπε να ξέρω από το καλοκαίρι για να μπορώ να βρω κάποια ομάδα να συνεχίσω να παίζω μπάλα και όχι μόνο να προπονούμαι.
Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να έχω τέτοια αντιμετώπιση μιας και τα δυο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα δεν έχω δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα πως αυτή η ομάδα μέσα από την οποία είχα κάνει όνειρα θα με έφερνε στο σημείο να κάνω προσφυγή. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της προσφυγής που δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστη για μένα, αφού δέθηκα πολύ με την ομάδα και με τους φίλους της, τους οποίους και ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για τη στήριξη τους.
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και μακάρι να καταφέρουν να οδηγήσουν το ιστορικό σωματείο του Φονέα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ