Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ 2-1 ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΊΣΧΥΣΉ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 23' ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ  Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΧΩΡΙΣ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ. ΣΤΟ 45 ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.


ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 64'   ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ  ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΜΑΤΑΙΣΕΝ:
 «Χάσαμε το ματς και αυτό μας πονά. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Κάναμε λίγα λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Ηταν πολύ τυχερή η ομάδα των Ψαχνών, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Το δεύτερο γκολ ήταν δώρο.
Ήμασταν καλοί στο δευτερο μέρος. Δεν έχουμε σωθεί ακόμη, αλλά θέλουμε μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Καλές γιορτές σε όλους». 

FLNEWS
FOSTIRANEWS