Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΚΑ: ΔΥΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ


Μετά την άνετη νίκη (5-1) απέναντι στον Φωστήρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χουάν Μανουέλ Ρόκα δήλωσε: «Συλλυπητήρια για τον Τάκη Συνετόπουλο από όλη την ομάδα μας. Ο Φωστήρας ήθελε να μας κοιτάει πρόσωπο με πρόσωπο, στο πρώτο ημίχρονο τους δίνω συγχαρητήρια, είδα έναν προπονητή πολύ γενναίο, ήρθε να παίξει στο γήπεδό μας ποδόσφαιρο. Μόλις έγινε η αλλαγή με τον Ανδρίκο, είδα ότι ο κόουτς ήθελε να παίξει από πίσω, για αυτό στο ημίχρονο άλλαξα και εγώ το σύστημα και αντί για 4-3-3, έπαιξα με 4-4-2, έβαλα τον Δεινόπαπα δίπλα στον Γκούρμα. Κλείσαμε τους χώρους και την κυκλοφορία του αντιπάλου. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος είχε καλή τακτική, έπαιξε ανοικτά. Είδα τέσσερις παίκτες από τον Φωστήρα να μένουν μπροστά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, δεν κάναμε τίποτα, να είμαστε προσγειωμένοι. Όλοι μας να έχουμε ισορροπία και συνεχίζουμε.
Κάθε παιχνίδι έχει απαιτήσεις και δυσκολίες. Εγώ αλλάζω παίκτες και συστήματα ανάλογα με το παιχνίδι. Υπάρχουν δύο τρόποι για να κρατήσεις αποτέλεσμα: πίσω και κόντρα επίθεση όπως στο Αίγιο κι ο άλλος όπως σήμερα, κυκλοφορία και μπάλα στα πόδια μας για να βρούμε τους χώρους. Έτσι έγινε σήμερα. Κάναμε το αντίθετο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ανάλογα με το παιχνίδι και τον αντίπαλο».
Τελείωσε λέγοντας ότι «φιλοσοφία του είναι να παίζει η ομάδα με την μπάλα στα πόδια, να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Εάν αυτό δεν γίνεται, η ομάδα να στηρίζεται στο τακτικό κομμάτι».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ