Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ 0-0 ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

METΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ.

ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ. Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΓΧΩΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΙΕΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
ΣΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΓΩΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΠΟΒΆΛΛΕΤΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΤΙΚΈ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΟΠΑΔΟΥΣΜΑΣ.
FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM