Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΧΟ...ΓΚΟΟΟΛΛ!!! Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 0-1

ΨΥΧΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ


Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚEΡΔΙΣΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΧΟΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΙΒΑΖΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ!
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΙΣΟΒΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ . 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΝΩ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΕ[ΙΘΕΣΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΖΙΑΜΠΑΡΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΣΤΟ 70 ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΚΑΚΑΡΑΣ ΣΟΥΤΑΡΕ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΙΣ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-1.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Α.Ο ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ!

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΊΝΕΤΑΙ!
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ
Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM