Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

2+1 ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΙΒΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE

META ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 13 ΥΠΕΡ 6 ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!



 Υπέρ του 2+1 ψήφισαν οι:
Πιερικός, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικός Γαζώρου, ΑΟ Χανιά, Φωστήρας, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων, Απόλλων 1926.
Οι εκπρόσωποι της Super League και της Footballa League μεταβαίνουν αυτή την ώρα στην ΕΠΟ, προκειμένου να επικυρώσουν τον συμβιβασμό και να ενημερώσουν το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ότι δεν χρειάζεται η παρέμβασή του. Η πρόταση της Football League είναι έτοιμη. Αυτό που αναμένουν είναι η πρόταση της Super League, ώστε οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο διοργανωτών να τις μελετήσουν, να υπογραφούν και να κλείσει το θέμα εκεί.
Σημειώνεται ότι η πρόταση της Super League για τον αγώνα μπαράζ είναι να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο (π.χ. ΟΑΚΑ) και αν από το ζευγάρι επικρατήσει η ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, τότε το μπόνους που θα έπαιρνε αν υποβιβαζόταν, θα το λάβει η ομάδα της Football League.
Κατά του 2+1 ψήφισαν οι ΠΑΕ Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας. Λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου, γιατί όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης: «Είχαμε προειδοποιήσει με επτά επιστολές τη διοργανώτρια αρχή για τις περίεργες κινήσεις της Super League, οπότε αυτό δεν αλλάζει τώρα, γι' αυτό και δεν πήραμε θέση».
FOOTBALLLEAGUENEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ