Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΤΑΙΣΕΝ:ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

 «Είμαι ευχαριστημένος από το 3-0, αλλά κυρίως με τον τρόπο που παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει τον τελευταίο καιρό. Δείχνουμε τη θέληση να κερδίσουμε κάθε ματς και να πετύχουμε το στόχο μας.
Πήραμε 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς και μας έβγαλαν από τον βάλτο που ήταν η ομάδα πριν από τις γιορτές. Στο επόμενο ματς είναι πιο δύσκολο με ομάδα από το πάνω ράφι και πιστεύουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτές τις απαιτήσεις. Εχουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι σημαντικό αυτό».
Τι άλλαξε σε αυτό το διάστημα;

«Είναι καθαρά θέμα χρόνου που χρειαζόταν για να δουλέψουμε. Τα νεαρά παιδιά βελτίωσαν την ποιότητά τους, δούλεψαμε πάνω σε όσα είχαμε πει και μας βοήθησαν οι προσθήκες από τον Ολυμπιακό».
Η δυνατή άμυνα έχει τον πρώτο ρόλο;
«Είναι σημαντικό πως δεν έχουμε δεχθεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η σταθερότητα της άμυνας είναι κάτι που αφορά όλους τους παίκτες και είναι ομαδική δουλειά που ξενικά από ψηλά».
Ο στόχος των play off είναι κοντά;
«Ο δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Αυτό θα έρθει παιχνίδι με το παιχνίδι και σίγουρα αυτό που θα θέλαμε είναι να κερδίσουμε τα οκτώ ματς που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος». 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ