Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΧΟΛΑΡΙ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

- Πώς ήταν το παιχνίδι στην Καλλιθέα; Είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα;
Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα ήταν δύσκολο, καθώς έχει μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κάνει φάσεις και να προηγηθεί. Στο ημίχρονο όμως καθήσαμε και μιλήσαμε και με τις συμβουλές του προπονητή μας, βελτιωθήκαμε αρκετά. Καταφέραμε και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Εντέλει, είμαστε ευχαριστημένοι απο τον βαθμό.

- Τι άλλαξε στην ομάδα και παρουσιάζει αυτή τη βελτιωμένη εικόνα (αήττητη για 6 αγωνιστικές στον β' γύρο), κατακτώντας παράλληλα και τους βαθμους που θέλει;
Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν τόσο καλοί στον πρώτο γύρο, όμως η ομάδα ήταν καινούργια και με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όμως πλέον έχουμε δεθεί και είμαστε πολύ σοβαροί σε όλες τις γραμμές. Θέλαμε χρόνο και τώρα βγαίνει η πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα με τον προπονητή μας... Το κλειδί μας είναι η υπομονή και η επιμονή.
- Έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας στο δεύτερο γύρο, έπειτα από τα θετικά αποτελέσματα;
Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα. Στο τέλος θα δούμε που φτάσαμε...
- Πώς κρίνεις τη φετινή δική σου παρουσία; Περίμενες πως θα είσαι αρκετά συχνά συνδεδεμένος με τα δίχτυα;
Ότι έχω κάνει φέτος, το χρωστάω στην ομάδα... Στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου, γιατί αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα μόνος μου. Πάντα σκέφτομαι θετικά και προσπαθώ για το καλύτερο. Μέσα απο την ομαδική δουλειά, μπορούν να γίνουν όλα.
- Τι να περιμένει ο κόσμος του Φωστήρα για τη συνέχεια από σένα, αλλά και από την ομάδα;

Καταρχάν θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Φωστήρα που είναι δίπλα μας και μας δίνει δύναμη. Και να ξέρουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθούμε να μην τους απογοητεύουμε...
mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ