Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ! (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 87 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΑΥΡΟ.
1990-1991 Γ ΕΘΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΝ ΕΤΩΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΌΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α' ΕΘΝΙΚΗ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΈΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΙΤΙΑΣ ΤΟΥ 90' ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΏΤΕΡΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΗΓΌΡΙΩΝ.

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΥΦΥΣΤΑΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΤΩΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΕΣΘΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ... ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΗΘΗΚΑΝ. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ 3.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ!