Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 0-2

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΊΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΞΕΚΗΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΙΣ 10.30 ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3' ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΥΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΝΙΔΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΚΑΚΑΡΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΓΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΟΥΤ  ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΣΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 38΄' Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔΗΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΜΕΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 0-2.

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΙ ΤΕΓΟΥΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΥΛΗΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΜΕ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!