Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΒΟΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ Β'ΓΥΡΟ!


Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΚYΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 8΄' ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΛΗ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΗ ΕΥΚΟΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΈΒΑΣΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ. Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΟ 35 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 2-3 ΣΟΥΤ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΚΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΑΟΥΛ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΣΤΟ 80 ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΑΤΕΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ Ο ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΣΟΥΤΑΡΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΒΑΡΗ.

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ

ΣΕ ΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΟΧΗ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟΤΙΚΑ Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΨΥΦΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΑΛΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ 1.500 ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ 50-55 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM