Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

12os ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF ΠΟΥ OXI MONO EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΛΩΝ.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ PLAY OFF  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ!

ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ PLAY OFF! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!