Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

 

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
 
ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ Η ΑΛΛΙΩΣ (ΦΩΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΓΑΝΤΩΝ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΈΤΑΙ ΑΠΟ ΤΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ.
ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΝΙΚΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ 9.00 ΕΝΑΝΤΙ 1,50 ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ..
ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΡΛΟ ΒΑΝΤΕΚΕΡΚΟΡΦ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!