Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

KOYΓΙΑΣ: Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝΙΣΕ. ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ  ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
«Ευχαριστώ τους κυρίους Παπαδόπουλο, Αμανατίδη, Κιούπη και Κόλτζο για την προσφορά τους. Αιφνιδιάστηκα από την απόφασή τους, γιατί όλη την εβδομάδα αφενός μεν με παρακάλεσαν όπως και οι ποδοσφαιριστές να μείνω για να τους στηρίξω και σήμερα παραιτούνται. Δυστυχώς εγώ πρέπει να παραμείνω λίγες μέρες ακόμα γιατί η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά.
Θα παρακαλέσω τον κ. Φυντάνη να έρθει και να προπονήσει την ομάδα τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, γιατί είναι ο μόνος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Πάτρα που μπόρεσε να σηκώσει ως προπονητής το βάρος της φανέλας της Παναχαϊκής. Όπως δήλωσα και πριν από δύο ημέρες για εμένα η Παναχαϊκή είναι παρελθόν και όποιος επιθυμεί να αγοράσει το πακέτο των μετοχών είναι ελεύθερος να το κάνει και από αύριο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς τους τελευταίους οπαδούς μας, που αγνόησαν σήμερα τόσο τις καιρικές συνθήκες όσο ότι και το παιχνίδι μεταδιδόταν από την τηλεόραση και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθούν τόσο στην ομάδα όσο και σε εμένα προσωπικά. Δυστυχώς το αποτέλεσμα τους πίκρανε, αλλά να καταλάβουν για άλλη μια φορά ότι η δική μου πίκρα είναι μεγαλύτερη αφού εκτός του κακού αποτελέσματος για άλλον έναν αγώνα χρειάστηκε να παραδώσω από την τσέπη μου στους διαιτητές 2.000,00 ευρώ αφού ούτε αυτά δεν συγκεντρώθηκαν από τις εισπράξεις.
Χαίρομαι, όμως, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνεργοι, τα παιδιά τους και οι γυναίκες τους μπόρεσαν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη μου ικανοποίηση. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα με οπαδούς της Παναχαϊκής στην Πάτρα, αγώνα της ομάδας μου και λυπάμαι που η ατυχία και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά κάποιον παικτών δεν μας χάρισαν την νίκη.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και με μεγάλη τύχη η νίκη του Φωστήρα έχει χαλάσει τα σχέδια όλου του υποκόσμου του ποδοσφαίρου».
FLNEWS