Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος θα κριθεί μια θέση για την τετράδα και την συμμετοχή στα play off της ανόδου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κατακτήσει την πρωτιά και το μπόνους των τριών βαθμών και μοναδικό του κίνητρο απομένει να κάνει δύο νίκες στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει για να αυξήσει την διαφορά με την οποία θα μπει στο κοινό πρωτάθλημα. Οι κόντρες μεταξύ των ομάδων που είναι στην πρώτη πεντάδα θα φέρουν απώλειες και θα κρίνουν κατά πολύ την είσοδο στην επόμενη φάση. 
Ο Παναιγιάλειος μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Ηρακλή Ψαχνών θέλει να μην χάσει στον Ταύρο από τον Φωστήρα, αφού στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο είχε πάρει τη νίκη με 1-0. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την Καλλιθέα που έχει χάσει τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα, αφού αν στραβοπατήσει η ομάδα της Εύβοιας θα μετατρέψει σε τελικό play off την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φωστήρα στον Ταύρο.  

FLNEWS.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ