Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ PLAY OFF ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.


ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΥΛΗΣ.


ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ. ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΑΘΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΣΟΥΤ ΟΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΙΕΖΕ ΨΗΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΑΤΕΤ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ .

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Η ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.
ΑΠΟ ΤΟ 75' ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΙΒΗΚΕ ΕΤΡΕΞΕ Η ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΕΖΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΦΑΟΥΛ. ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΛΕΠΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΜΠΑΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΑΣΣΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΚΟΛ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΑ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ ΤΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΕΔΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΤΡΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙ ΣΟΥΤ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ OXI MΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΆΟΥΛ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΡΟΣ 3.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ (Χ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΩΝ 22ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΟΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟ ΑΠΕΙΡΙΑΣ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!!!


FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM