Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΠEΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ 1-0 ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF.

KAΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΒΟΛΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 1.500 ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ.


ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΠEΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ!


ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΕΣΑΡΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΩ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ.

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ  ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΛΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΠΙΕΣΕ  ΑΠΟ ΤΟ 68 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 75 ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ 78' ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΑΦΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗ 2΄΄ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΠΡΏΞΙΜΟ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟ 83' ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛH ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΟΡΝΕΡ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΧΟΛΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 88' ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ Ο ΣΜΥΡΛΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΤΑΤΕΤ ΠΛΑΣΑΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-0 ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΑ PLAY OFF.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM