Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

ΛΥΓΙΣΕ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-0

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ 15' ΛΕΠΤΑ.
O HΡΑΚΛΗΣ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ (Χ).

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΕ ΕΞΟΔΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΠΗΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ.

O ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ  ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΥ ΕΜΨΥΧΟΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!