Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ! 2-1 ΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΚΑΣΤΡΟ Ο ΤΑΥΡΟΣ

ΟΤΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΕΜΕΝΟΥΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!


ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ !

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 8' ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ 0-1. 2 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΓΚΙΝΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΙΣΟΦΆΡΙΣΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΑΤΑΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ 85' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1 ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ 8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.