Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΚΕΙΨΕ ΛΟΓΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ


ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΚΛΙΜΑ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ...
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ .
 ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ. ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ  ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ...
 ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. 
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ Ο ΥΓΙΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΟΜΑΔΑ (ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ) ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ.
 ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΓIH ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ Η ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΙΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟ Η ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ <ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ> ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM