Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ  ΚΌΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΤΑΝ ΕΝΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ.. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ TO ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΡΑΙΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM