Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΜΕ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ! 1-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΛΟΓΟ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΊΠΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΎΓΙΣΕ!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΆΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΙΠΈΣΤΑΤΗ ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΛΗ--ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ- ΚΑΚΑΡΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ-ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ-ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ PLAY OFF  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΎΜΕΝΗ ΑΠΟ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ 5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ/ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ. 
ΧΑΣΑΜΕ 1-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ  20     ΜΕ 0-1 ΕΝΩ ΣΤΟ  28   ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-2 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 50' ME ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΣΕΧΟΛΑΡΙ    ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ 1-2 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΩΣ ΤΟ 55'    ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1-3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 58'   ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-4. 

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΏΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΣΩΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑ 5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΗ ΣΚΟΡ!