Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ. ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΎΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΈΡΔΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 3 ΜΟΝΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΣΤΟ 94' ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ PLAY OFF ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΑΡΧΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΕΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ PLAY OFF KAΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΙ ΜΕ ΝΙΚΕΣ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΔΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ PLAY OFF ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΜΕΘΩΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ!
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ!