Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !

ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΈΛΛΕΙΨΗ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΛΕΙΨΗ ΡΟΣΤΕΡ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΟΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Η ΕΜΦΑΝΊΣΕΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΧΘΗΚΕ 3 ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΡΥΘΜΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΌΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 89' Ο ΒΟΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 4-0. 
Ο ΦΩΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΦΑΝΗΚΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟΣ  ΜΕ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΈΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Η ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΩΝ Η ΣΕΖΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΛΗΜΑΤΟΣ .