Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΛΑΡΌΤΗΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΊΝΗΤΡΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΛΑΡΌΤΗΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΛΑΡΌΤΗΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ.


Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΕΙΣΜΑ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΟΤΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΗ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΉΣΑME ΦΕΤΟΣ. 

ΑΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΊΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ/.