Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

KOΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΓΗΠΕΔΟ ?

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!


ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟ-ΕΔΡΑ! ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΡΕΣΚΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ! ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΑ. ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ. ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΙΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΕΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ FOOTBALL LEAGUE  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΆΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ. ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!