Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-1 ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΑ.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΩΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΗ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΗΤΤΗΤΟΣ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑ ΕΛΑΦΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 44' ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 50' ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΏΣΠΟΥ ΣΤΟ 90' ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ Ο ΛΥΡΑΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-1 ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΊΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΨΑΧΝΙΩΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΡΤΑ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ!