Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕ SUPER LEAGUE ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΔΩΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ANAMEΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΧΑΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.


ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΟΔΌΤΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΚ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ.

ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ PLAY OFF ΞΕΚΙΝΗΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΑΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ PLAY OFF ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ (ΒΑΡΙΑ) ΤΙΜΩΡΙΑ. ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΙΒΟΥΝ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!