Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕΝΕΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ!

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ!


 Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος μίλησε για τη νέα σεζόν στον Φωστήρα, αλλά και για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Ο τεχνικός διευθυντής του Φωστήρα μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και ανέφερε αρχικά: «Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριξε όλη τη σεζόν. Η πορεία της ομάδας ήταν εξαιρετική. Αρχικά είχαμε πει πως στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και να σωθούμε, αλλά στην πορεία μας βγήκαν τα πλέι οφ. Συμμετείχαμε στα μπαράζ αν και δεν το περιμέναμε. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και έκαναν το καλύτερο δυνατό. Η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη».
Ο Σβαρνόπουλος επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στον πάγκο ο Τζάκι Ματάισεν, λέγοντας: «Έχει ανάψει το πράσινο φως να προχωρήσει ο σχεδιασμός». Όσο για τον ίδιο; Παραμένει και αυτός στο πόστο του τεχνικού διευθυντή για έναν ακόμη χρόνο. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν: «Θα δυναμώσουμε την ομάδα αλλά παράλληλα θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε λίγο ακόμη το μέσο όρο ηλικίας. Ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα νέα ταλέντα και κοιτάμε και τις υποδομές. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και θέλουμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό».
Αναφορικά με τους συνεργάτες του Ματάισεν,λ ο Μούταβτσιτς έχει συμφωνήσει να παραμείνει, ενώ συζητήσεις γίνονται με τον Σβεν Φαντενμπρόεκ.