Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΆ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΚΙΜΗ.. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ