Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗΣΜΙΑΚΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!

ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ! ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ! Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΑΞΊΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ KAI MAΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΠΕΡΙΣΣΉ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΊ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOOTBALL LEAGUE!
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΒΑΨΕ!
ETΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΉ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ..

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙNAI ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΡΚΙΖΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΣΤΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΑΔΑ FOOTBALL LEAGUE ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΟΙΖΟΝΤΕ!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

fostiranews.blogspot.com