Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

ΤΗΝ ΕΥΘYΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!

ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΎΔΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


''Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει προγραμματισμός.
Μόνο αν διευθετηθούν κάποια πράγματα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω.
Ίσως αλλάξει η κατάσταση. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες''

Για το σημερινό ΔΣ είπε ότι δεν του ζητήθηκε ραντεβού.
''Έχουμε μιλήσει πολύ ώρα στο τηλέφωνο, χωρίς να έχει προγραμματιστεί, μέχρι την ώρα που μιλάμε, κάποια συνάντηση. Είναι δικό τους θέμα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι αποφάσεις είναι δικές τους'', ανέφερε με νόημα, ρίχνοντας το μπαλάκι στην διοίκηση.

Όσο αφορά εάν η απόφαση της αποχώρησης του είναι τελεσίδικη επανέλαβε και πάλι πως αν διευθετηθούν τα όσα έχει ζητήσει ο ίδιος θα επιστρέψει άμεσα στα προπονητικά του καθήκοντα, χωρίς ωστόσο να αισιοδοξεί ότι κάτι τέτοιο διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Κάποια γεγονότα από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αλλά και κάποια λειτουργικά προβλήματα του συλλόγου ξεχείλισαν το ποτήρι για τον Ψυρόπουλο που χαρακτήρισε την κατάσταση ''νοσηρή''.

''Το μόνο υγιές κομμάτι αυτή την στιγμή είναι το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας'' είπε.
Ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ ζήτησε ανοιχτά από τους διοικούντες να ασχοληθούν πιο ενεργά με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και όχι μόνο κατά την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων κάθε Κυριακή.
Για τα οικονομικά χαρακτήρισε ''αλλοπρόσαλλη'' την κατάσταση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ''τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να κρύβονται κάτω από το χαλί''.
Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είπε:


''Δεν θα είναι υπερβολή αν θα πω ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι παίχτες στην εποχή που ζούμε. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά καλό. Προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να δώσουν το έναυσμα κάποιοι άνθρωποι από την διοίκηση να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Μόνο έχω προσφέρει στην ομάδα αυτή και δυστυχώς υπάρχουν παράγοντες μέσα στον σύλλογο που δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο τους.
Φτιάξαμε μια ομάδα που δεν είχε ούτε αθλητικό υλικό να αγωνιστεί, ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Φτιάξαμε μια ομάδα από το μηδέν''.

Τέλος ο Κώστας Ψυρόπουλος, έκανε έκκληση στους διοικούντες να εργαστούν με ιδιοτέλεια για το καλό της ομάδας.
Από τον επίσημο ΦΩΣΤΗΡΑ αναφέρετε πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή και αναμένεται ο Ψυρόπουλος να είναι κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης μετά το ρεπό της Τρίτης.

H ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Το διοικητικό συμβούλιο διαψεύδει τα περί παραίτησης του κ. Ψυρόπουλου. Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Φωστήρα στην 2η του βαθμολογικού πίνακα έχει ενοχλήσει κάποιους πιθανώς σοβαρά. Ο Φωστήρας και ο προπονητής της ομάδας κ. Ψυρόπουλος Κώστας πορεύονται μαζί χέρι χέρι με κοινό σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του Φωστήρα στο πρωτάθλημα. Όποιοι ενοχλούνται από τις επιτυχίες του συλλόγου μας δεν μπορούμε να
κάνουμε κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Φωστήρα οι πόρτες του σωματείου είναι ανοιχτές, όποιοι με τη σειρά τους θέλουν να δημιουργήσουν κακό να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο.