Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟ

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση του Φωστήρα το πρωί της Τετάρτης, αναφέρει ότι στηρίζει τον προπονητή, Κώστα Ψυρόπουλο αλλά και τις επιλογές του υποστηρίζοντας παράλληλα ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους της. 


Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Μετά από συνεδρίαση που έγινε από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρα αποφασίστηκε ομόφωνα να στηρίξει απόλυτα τον προπονητή κ. Ψυρόπουλο Κώστα ώστε ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ απερίσπαστος το έργο του. Άλλωστε πρόκειται για έναν προπονητή ευρείας αποδοχής με αποδεδειγμένο έργο στο σωματείο που έχει επαναφέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών. Όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Από το διοικητικό συμβούλιο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiranews.blogspot.gr) (Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ