Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ?

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΉΣ?


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ!


ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ ΟΤΑΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!

ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΥ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΥΠΕΡΟΧΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Η ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΟΝΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΑΘΑΊΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

ΦΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ 6 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΝΤΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣHΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ (ΟΦΗ).

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ (ΕΡΤ-ΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!
ΚΛΕΙΣΤΕΤΑ ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΆΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ!

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY  OΦΗ Η ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΑΡΗ. ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΤΑ ΤΟΤΕ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΡΙΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΛΑΘΟΣ!

ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΚΈΡΔΙΣΕ 1-2 ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΕΧΑΣΕ Ο ΟΦΗ-ΠΕΦΤΕΙ Ο ΟΦΗ- ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΟΦΗ Κ.Λ.Π.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ) Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3-4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ?

ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΈΦΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ! ΟΦΗ-ΑΡΗΣ!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 15 ΜΑΖΙ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΟΦΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ORIGINAL ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Η ΛΕΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM